Skip to main content

Μουμίν: Δεν θα είναι εύκολο αλλά σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη στην Κρήτη

Ο αμυντικός μέσος των «κιτρινόμαυρων» παραδέχθηκε πως σε όλη την εβδομάδα υπήρξε χαλαρότητα και ενθουσιασμός από το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς

Για τη νίκη του Άρη επί της Καλλιθέας, την πορεία της ομάδας στη Football League αλλά και για το επόμενο ματς εναντίον του Εργοτέλη μίλησε στην εφημερίδα «Arena Press», ο Χουσείν Μουμίν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

Θα ήθελα ένα σχόλιό σου για το παιχνίδι με την Καλλιθέα

«Ήταν ένα κλασικό ματς Β’ Εθνικής. Η Καλλιθέα έπαιξε όπως ακριβώς το περιμέναμε, πολύ κλειστά στην άμυνα. Εμείς ήμασταν σοβαροί από την αρχή του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και βάλαμε κι ένα γκολ. Στο β’ μέρος, σίγουρα είχαμε ένα κενό διάστημα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν κινδυνέψαμε και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Τελικά, κατά πόσο σας επηρέασε το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς;

«Εντάξει είναι ξεκάθαρο πως όλη την εβδομάδα υπήρχε μια κάποιου είδους χαλαρότητα και ενθουσιασμός. Όλος ο κόσμος συζητούσε για αυτό. Μετά το ματς με την Μπόκα, μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε πως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Έτσι αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα το παιχνίδι με την Καλλιθέα».

Ακολουθεί ο αγώνας στην Κρήτη με τον Εργοτέλη…

«Ο Εργοτέλης δείχνει μια καλά δουλεμένη ομάδα και ήταν πολύ καλός με την Παναχαϊκή. Εμείς δεν ξεχωρίζουμε ματς, τα βλέπουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Εμείς δεν έχουμε άλλη σκέψη από το να πάμε στην Κρήτη, να πάρουμε το ματς και να συνεχίσουμε…».

«Όλη η ομάδα αμύνεται σωστά»

Ο Άρης όχι μόνο κρατάει μέχρι στιγμής το «μηδέν» στην άμυνα, αλλά είναι και λίγες οι κλασικές φάσεις, που έχει δεχθεί στην εστία του. Σύμφωνα με τον Χουσεϊν Μουμίν, η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν εξαρτάται μόνο από τους μέσους και τους αμυντικούς.

Χαρακτηριστικά είπε: «Είναι θετικό για μας ότι δεν έχουμε δεχθεί γκολ και πως δεν δεχόμαστε φάσεις από τους αντιπάλους. Είναι αλήθεια πως μας ενδιαφέρει να πηγαίνουμε καλά στην άμυνα. Βέβαια η καλή λειτουργία, δεν εξαρτάται μόνο από την μεσοαμυντική γραμμή. Πρέπει να αμύνεται σωστά όλη η ομάδα, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο παίκτη. Μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν ότι το κάνουμε σωστά».