Skip to main content

Μόσχα: Ένας νεκρός από πυρά ενόπλου σε εργοστάσιο - Αρκετοί όμηροι

Ένας άνδρας, ο οποίος είναι πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου ζαχαροπλαστικής φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον του νυν ιδιοκτήτη του εργοστασίου.

Τουλάχιστον ένας νεκρός υπάρχει σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στη νοτιοανατολική Μόσχα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και περίπτωση ομηρίας σε εργοστάσιο.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας, ο οποίος είναι πρώην ιδιοκτήτης εργοστασίου ζαχαροπλαστικής φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον του νυν ιδιοκτήτη του εργοστασίου, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο τις πηγές της αστυνομίας.

Μετά το περιστατικό, ο δράστης φέρεται να πήρε αρκετά άτομα ως ομήρους, ενώ αναφέρθηκαν και τουλάχιστον δύο τραυματισμοί.

Η αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας στα τοπικά ΜΜΕ.

Αρκετοί δικαστικοί επιμελητές ενδέχεται να είναι μεταξύ των τραυματιών, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι ειδήσεων Mash, καθώς αναφέρεται ότι προσπαθούσαν να ανακτήσουν τα σημαντικά χρέη του εργοστασίου.

«Η συμπλοκή έγινε μεταξύ συνεργατών με αφορμή μια διαφορά για την ιδιοκτησία ενός χώρου, στις 9:13 το πρωί στην οδό Ιλοβάισκαγια, στο διαμέρισμα 20, του κτηρίου 1. Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλον, ενώ το θύμα της συμπλοκής πέθανε. Η αστυνομία επιχειρεί για τη σύλληψη του δράστη», δήλωσε στο RIA Novosti ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.