Skip to main content

Μοντέιρο: Δεν γίνεται να βλέπουν κάποιοι τον Ηρακλή σαν επιχείρηση

«Ο κόσμος ήξερε τα προβλήματα με τη διοίκηση, αλλά εκτίμησε ό,τι κάναμε και στήριξε τον Ηρακλή», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του «Γηραιού»

Για την κατάσταση στον Ηρακλή και την επόμενη ημέρα της καριέρας του μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Χόρχε Μοντέιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του «Γηραιού»:

«Τώρα όλοι περιμένουν την επόμενη μέρα. Τα παιδιά κυρίως που έχουν συμβόλαια. Οι υπόλοιποι που μένουν ελεύθεροι θα φύγουν διακοπές και θα δούνε μετά τι θα κάνουν. Κι εμένα ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Ηρακλή.

Με μια λέξη θα περιέγραφα τη χρονιά στον Ηρακλή: Μαχητές.

Δεν μίλησα με κανέναν. Είχα πολύ δύσκολη χρονιά. Πρέπει να ξεκουραστώ, να μείνω με την οικογένειά μου και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ήταν μια πολύ κουραστική χρονιά, γεμάτη προβλήματα. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο.

Ήμασταν μαχητές. Έχει κόσμο ο Ηρακλής που είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν γίνεται κάποιοι να το βλέπουν μόνο σαν επιχείρηση. Έχει πολύ καλό μέλλον. Έχει το γήπεδό του, τους οπαδούς του, έχει το προπονητικό κέντρο. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος.

Κάναμε ένα γεύμα με το μπάσκετ, μας άρεσε. Δείξαμε σε όλους ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Ήμασταν μια οικογένεια. Αν δεν ήμασταν, δεν θα τα καταφέρναμε.

Ο κόσμος ήξερε τα προβλήματα με τη διοίκηση, αλλά εκτίμησε ό,τι κάναμε και στήριξε τον Ηρακλή».