Skip to main content

Μόνο με 22,90 ευρώ το μήνα απεριόριστες αστκές και υπεραστικές κλήσεις προσφέρει η Wind Eλ

Ο συνδυασμός της Tellas Telephony No Limit με κινητό WIND προσφέρει 5 ευρώ έκπτωση για πάντα στο λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας και 10 ευρώ για οικογενειακό πρόγραμμα, ανακοίνωσε η εταιρία.

Την υπηρεσία Tellas Telephony No Limit, που δίνει πρώτη φορά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις σε τιμή, μόνο 22,90 ευρώ το μήνα, παρουσίασε η Wind Eλλάς , ο μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet
Το Tellas Telephony No limit ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση αλλά και γιατί συνδυάζει την ελευθερία απεριόριστης χρήσης του σταθερού τηλεφώνου προς όλους τους σταθερούς προορισμούς εντός Ελλάδας με τον έλεγχο του κόστους της επικοινωνίας ενός νοικοκυριού.
Επιπλέον, ο συνδυασμός της συγκεκριμένης υπηρεσίας με κινητό WIND προσφέρει 5 ευρώ έκπτωση για πάντα στο λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας και 10 ευρώ αν πρόκειται για οικογενειακό πρόγραμμα. Όλα αυτά με ένα μόνο λογαριασμό για την κινητή και σταθερή τηλεφωνία.


Σημειώνεται ότι η υπηρεσία Tellas Telephony No limit παρέχει ακόμα εντελώς δωρεάν μία σειρά ψηφιακών δυνατοτήτων όπως: αναγνώριση κλήσης, απόκρυψη, φραγή, προώθηση, αναμονή-κράτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα προαιρετικά να ενεργοποιήσουν και την υπηρεσία Ιnternet ADSL χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Στόχος της WIND είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των συνδρομητών της με υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις διαφορετικές συνήθειες επικοινωνίας τους. Παράλληλα, η ανάπτυξη του δικτύου σταθερών επικοινωνιών της WIND εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς καλύπτοντας σήμερα την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και περισσότερες από 75 μεγάλες πόλεις σε 48 νομούς της χώρας παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα.


Νέες συνδέσεις πραγματοποιούνται στα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα καθώς και τηλεφωνικά στο 13800 (αστική χρέωση). Για περισσότερες πληροφορίες, για τα χαρακτηριστικά του Tellas Telephony No limit και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα προϊόντων σταθερής τηλεφωνίας και internet.