Skip to main content

Money Show Θεσσαλονίκης: 100 εκδηλώσεις σε 3 ημέρες από 19 -21 Μαΐου

Σε ένα τριήμερο θα πραγματοποιηθούν 100 περίπου εκδηλώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την εργασία και την ανάπτυξη

Με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, αλλά και αρκετών πολιτικών προσώπων και επιχειρηματιών θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 19 μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου στο Hyatt το φετινό Money Show της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνουν το Ελληνοϊταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Excess Advertising.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σε ένα τριήμερο θα πραγματοποιηθούν 100 περίπου εκδηλώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την εργασία και την ανάπτυξη, καθώς στους χώρους του Hyatt η δραστηριότητα θα ξεκινάει το πρωί και θα τελειώνει το βράδυ. Η βιομηχανία, το εμπόριο, ο τουρισμός και οι επενδύσεις, δηλαδή οι τομείς που  συμβάλλουν σημαντικά στην αλλαγή σελίδας για την ελληνική οικονομία, θα βρεθούν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων.

«Προσπαθούμε να φέρουμε σε επαφή και να συνδέσουμε τους φορείς της πόλης και τις επιχειρήσεις» επισημαίνει ο κ. Χρήστος Σαραντόπουλος, πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος σημειώνει ότι «το Money Show προωθεί την έννοια της επιχειρηματικότητας με συστηματικό και πρακτικό τρόπο κάνοντας την εύκολα κατανοητή και υλοποιήσιμη».  

Στις εκδηλώσεις του φετινού Money Show της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν – μεταξύ άλλων – η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, τα διμερή επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης,  η Κοινοπραξία AIASA που κατασκευάζει το μετρό της πόλης, η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, η ΔΕΘ-Helexpo, το ΚΕΠΑ. Επίσης από την περιφέρεια συμμετέχουν τα Επιμελητήρια Κοζάνης και Τρικάλων. Κορυφαία εκδήλωση του τριημέρου αναμένεται να αποτελέσει η ημερίδα με θέμα «Θεσσαλονίκη: Νέα εποχή», στην οποία αναμένεται να τοποθετηθούν εκπρόσωποι σημαντικών επιχειρήσεων από το χώρο των υποδομών και των επενδύσεων.

Μεγάλος χορηγός του Money Show και τη φετινή χρονιά είναι η Eurobank.