Skip to main content

Money Show: Εκδήλωση ΚΕΠΑ για προγράμματα και εργαλεία στήριξης

Εκδήλωση του ΚΕΠΑ για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τα Εργαλεία Στήριξης της Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του ΜΟΝΕΥ SHOW 2018

Εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Εργαλεία Στήριξης της Επιχειρηματικότητας» διοργανώνουν την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στο Ξενοδοχείο Hyatt (Αίθουσα EPHESUS III, 13ο χλμ Θεσσαλονίκης – Περαίας) στο πλαίσιο του ΜONEY SHOW 2018, τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «microSTARS» του ΚΕΠΑ.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των μικροπιστώσεων-μικροδανείων ως εναλλακτικό χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης για τις πολύ μικρές, μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που υλοποιεί το ΚΕΠΑ, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και την ενίσχυση της αυτό-απασχόλησης νέων μεταναστών που επιθυμούν να επενδύσουν και να επιχειρήσουν στην Κεντρική Μακεδονία.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης, ΕΔΩ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Αγνή Παγούνη (Τηλ.: 2310-274-033, email: pagounia@microstars.gr).