Skip to main content

Μόλις 17 χρονών ο δράστης του τραυματισμού του 27χρονου στη Μόρια!

'Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης είναι ένας 17χρονος Μαροκινός μετανάστης ο οποίος τραυμάτισε τον 27χρονο Σύρο με αιχμηρό αντικείμενο

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, η περίπτωση του σοβαρού τραυματισμού στον λαιμό 27χρονου Σύρου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης είναι 17χρονος Μαροκινός μετανάστης, ο οποίος κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με τον 27χρονο, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, που είχε στην κατοχή του.

Επίσης χθες το μεσημέρι, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε βάρος πέντε Αφγανών ηλικίας από 18 έως 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε κατηγορούμενοι, στις 26 του περασμένου Απριλίου διέρρηξαν γραφεία εθελοντικής οργάνωσης στο χοτ σποτ της Μόριας και έκλεψαν διάφορα ιατρικά είδη. Επίσης, όπως αποδείχθηκε, πριν από περίπου έναν μήνα και πάλι μέσα στο χοτ σποτ, είχαν κλέψε μια ηλεκτρονική συσκευή από 22χρονο Αιγύπτιο.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, διάφορα άλλα αντικείμενα, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.