Skip to main content

MLS Innovation Inc: Επίσημη είσοδος στην αγορά της Σερβίας

Η εταιρεία φιλοδοξεί να αναπτυχθεί με επιτυχία στη Σερβική αγορά υπηρετώντας το Making Life Simple και εκτός Ελληνικών συνόρων

Την επίσημη είσοδό της στην αγορά της Σερβίας με αιχμή του δόρατος την καινοτομία ανακοίνωσε η MLS. Η Σερβία έχει πληθυσμό 7 εκατ. ενώ αποτελεί βάση επέκτασης στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής με πληθυσμό 17 εκατ..

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η MLS προετοίμαζε εδώ και καιρό την είσοδό της στη Σέρβικη αγορά. Πιο συγκεκριμένα:

- Ανέπτυξε τη MAIC στη Σερβική γλώσσα η οποία ενσωματώνεται τόσο στο MLS Easy™  όσο και στα Smartphones και Tablets της εταιρείας. Σημειώνεται ότι θα είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι θα μιλάνε στα κινητά τους τηλέφωνα στην γλώσσα τους είτε για να κάνουν κλήση, είτε για να στείλουν μήνυμα, να αναζητήσουν τραγούδια στο Youtube ή να κάνουν αναζήτηση στο Internet φωνητικά.
- Αναζήτησε, επέλεξε και προχώρησε σε συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς της Σερβίας, την εταιρεία REFOT B D.o.o.
- Προχώρησε σε συμφωνία με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Vip Mobile Serbia, μέλος του ομίλου Telecom Austria Group, ο οποίος κατέχει στη Σερβία μερίδιο 23% και 1.8 εκ. συνδρομητές. Ο καταρχήν στόχος της Vip Mobile Serbia, είναι η μετακίνηση χρηστών 2G δικτύου σε 4G μέσω του μοναδικού παγκοσμίως MLS Easy™.
- Σε συνεργασία με το διανομέα, έκλεισε συμφωνίες με τις ακόλουθες αλυσίδες λιανικής της Σερβίας: WIN-WIN, Gigatron,  Blue Tech, Emmezeta, Comtrade Shop και Tehnomedia.
- Προέβη σε συνεργασία με την ProMobi D.o.o., την μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης After Sales στη Σερβία.

Με το MLS Easy™, τη MAIC στα Σερβικά και τη διεθνή καινοτομία MLS Safe™, η εταιρεία φιλοδοξεί να αναπτυχθεί με επιτυχία στη Σερβική αγορά υπηρετώντας το Making Life Simple και εκτός Ελληνικών συνόρων. «Η MLS υλοποιεί με συνέπεια το στρατηγικό της σχεδιασμό (2018-2021) με στόχο την επέκτασή της σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού», καταλήγει η ανακοίνωση.