Skip to main content

Μιχαλήτσος: «Είμαι απογοητευμένος»

Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

 

Την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αναγνώρισε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
«Ξέραμε ότι παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι και για τον αντίπαλο να μην είναι καλά τα πράγματα. Όταν με έναν τέτοιο αντίπαλο χάνεις με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και μπορεί να εξελιχθούν πολύ άσχημα. Δυστυχώς όλα πήγαν στραβά και η ψυχολογία μας έπεσε στο μηδέν. Δεν πιστεύω πως είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα κι εμείς κάναμε πολλά λάθη. Είμαι απογοητευμένος. Δεν θέλω να χάνω ούτε από την Μπαρτσελόνα, αλλά υπάρχουν κάποιες ομάδες που απλώς είναι πολύ δυνατές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλη την πορεία μας. Υπήρξαν πολύ καλές στιγμές σε αυτή μας την πορεία και πήραμε σπουδαία αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όμως η Σίτι είχε πολύ μεγάλη διαφορά από όσες αντιμετωπίσαμε. Το ρόστερ της αποτελείται από 20 παίκτες παγκόσμιας κλάσης και μπορεί να αγοράσει ό,τι καλό υπάρχει. Όταν ο τέταρτος σέντερ φορ της ομάδας πάει δανεικός και παίζει βασικός στη Ρεάλ καταλαβαίνετε για τι ομάδα μιλάμε. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια». 
 
Για τη συμπαράσταση του κόσμου: 
 
«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Θέλαμε να τον κάνουμε υπερήφανο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φίλαθλοι σαν του Άρη δεν υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε με μία πρόκριση, που ήταν εκ των προτέρων πολύ δύσκολη». 
 
Για την έξοδο στα πλέι οφ: 
 
«Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε μείνει πίσω. Έχουμε πολλούς κουρασμένους παίκτες και το ρόστερ μας δεν είναι βαθύ, αλλά θα πρέπει να συνέλθουμε. Αν κι έχουμε χάσει έδαφος, όχι από τώρα, αλλά από την αρχή της χρονιάς, πιστεύω πως θα προλάβουμε το τρένο της Ευρώπης. Είναι αναγκαίο να κερδίσουμε τη Λάρισα τον Κυριακή, αλλά θα πρέπει να ξεκουράσουμε παίκτες. Πρέπει να βγούμε ξανά στην Ευρώπη για να έχουμε ευκαιρίες να αντιμετωπίσουμε ξανά τέτοιες ομάδες».