Skip to main content

Μητσοτάκης: Θα κάνω την έκπληξη και θα κερδίσω τις εκλογές

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι στελέχη του κόμματος υιοθετούν κριτική προς το πρόσωπό του ίδια με αυτή που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Βέβαιος ότι θα κάνει την έκπληξη και θα κερδίσει στις εκλογές της Κυριακής για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υποστήριξε ότι στελέχη του κόμματος υιοθετούν κριτική προς το πρόσωπό του ίδια με αυτή που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως «στεναχωριέμαι όταν ακούω στελέχη της ΝΔ να υιοθετούν κριτική στο πρόσωπό μου την οποία ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλαβαίνω γιατί κάποιοι μπορούν να ανησυχούν διότι μπορεί με τον τρόπο μου να ξεβολεύω το χθες των λίγων αλλά αυτό σημαίνει ότι δυναμώνω το μέλλον των πολλών με τις πρακτικές και τις επιλογές που εγώ ακολουθώ».

«Πολλοί από αυτούς είχαν προεξοφλήσει ότι δεν θα ήμουν στον δεύτερο γύρο, ήταν πολύ λίγοι αυτοί που το πίστευαν και όπως έκανα την έκπληξη και μπήκα στο δεύτερο γύρο, έτσι θα κάνω και τώρα την έκπληξη και θα κερδίσω. Είμαι απολύτως πεπεισμένος για αυτό», επισήμανε.