Skip to main content

Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της ΝΔ η προσέλκυση επενδύσεων

«Η μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στον Ασπρόπυργο», σημείωσε

Την προσέλκυση επενδύσεων έθεσε ως προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Ασπρόπυργο, για τον οποίο είπε ότι βιώνει τις επιπτώσεις «της τραγικής οικονομική πολιτικής» της κυβέρνησης.

Μετά από επίσκεψή του σε εταιρεία logistics στην περιοχή ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι πρώτο μέλημα του κόμματος είναι «η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης». «Θέσεις απασχόλησης», πρόσθεσε, «οι οποίες θα ωφελήσουν, πρωτίστως, τους ανέργους, τους πραγματικά αδικημένους, από την πολιτική που σήμερα, ακολουθεί η κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η περιοχή του Ασπροπύργου έχει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

«Και, βέβαια», συνέχισε, «η μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή. Θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης».