Skip to main content

Μητσοτάκης: Oι νέες θέσεις εργασίας προτεραιότητα της ΝΔ

Αν και είναι επιθυμία όλων να βγει η Ελλάδα από τα προγράμματα στήριξης, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως «οι επενδύσεις θα ενισχυθούν με την αποκάτασταση της αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης, μετά τις επόμενες εκλογές».

Ακόμη, καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι έχει απογοητεύσει τους Έλληνες και πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει όλα τα προσόντα για να κερδίσει τις εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση και σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο δημοσιονομικό χώρο και δεσμεύτηκε για ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, εφόσον εκλεγεί Πρωθυπουργός.

Παράλληλα, είπε πως, αν και είναι επιθυμία όλων να βγει η Ελλάδα από τα προγράμματα στήριξης τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο πιστεύουν μερικοί.