Skip to main content

Μητσοτάκης: Πατριωτικό μας καθήκον να φέρουμε ελπίδα και αυτοπεποίθηση

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα σηκώσει ξανά ψηλά το κεφάλι και θα ανακτήσει τη θέση και το κύρος της στον πυρήνα της Ευρώπης.

Είναι καθήκον μας να φροντίσουμε όλοι να κάνουμε ξανά την πατρίδα μας δυνατή και περήφανη, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την Επίδαυρο, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 195η Επέτειο της Α’ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων.

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα σηκώσει ξανά ψηλά το κεφάλι και θα ανακτήσει τη θέση και το κύρος της στον πυρήνα της Ευρώπης και αυτό θα το κατακτήσει με συνέπεια, προσήλωση στον ορθό λόγο και κυρίως με σκληρή δουλειά.

Κατά τον χαιρετισμό του τόνισε ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα, θα γιορτάσουμε την επέτειο των 200 ετών από την Α’ Εθνοσυνέλευση. «Να γεμίσουμε ξανά το Έθνος των Ελλήνων με ελπίδα και με αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το πατριωτικό μας καθήκον. Και θα το εκπληρώσουμε», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι στόχοι, δηλαδή η αποκατάσταση του Έθνους, η Δημοκρατία, η ευνομούμενη Πολιτεία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ευημερία, η Παιδεία και η ένταξη στην Ευρώπη, είναι οι πυλώνες του ελληνικού εθνικού αφηγήματος στην νεότερη εποχή».