Skip to main content

Μητσοτάκης: Διαψεύστηκαν όσοι προέβλεπαν αργό θάνατο της ΔΕΘ

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ο χώρος της έκθεσης πρέπει να παράγει δράσεις, αλλά και ποιότητα ζωής καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για ένα πολύ ενδιαφέρον επίτευγμα, το οποίο προκύπτει παράλληλα με το γεγονός ότι η πόλη αγκάλιασε ξανά την έκθεση, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην πορεία της ΔΕΘ-Helexpo και στην 81η ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με το διοικητικό συμβούλιο του εθνικού εκθεσιακού φορέα, συνεχάρη τη διοίκηση της έκθεσης για την πορεία της εταιρείας, καθώς και για το εκθεσιακό αποτέλεσμα της φετινής ΔΕΘ.

Μάλιστα, επισήμανε πως πολλοί είχαν προεξοφλήσει τον αργό θάνατο της ΔΕΘ-Helexpο, αλλά η συγχώνευση των δύο εταιρειών στάθηκε καταλυτική για να προχωρήσει αναπτυξιακά το νέο ενιαίο σχήμα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο χώρος της έκθεσης πρέπει να παράγει δράσεις, αλλά και ποιότητα ζωής καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, αφού καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη, επισήμανε το μεγάλο στοίχημα της διεθνοποίησης, στο οποίο καλείται να ανταποκριθεί η εταιρεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης υπογράμμισε τη στήριξη που παρέχει η έκθεση στην ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση, ενώ παρέθεσε και τα ρεκόρ της 81ης διοργάνωσης, όπως το ότι είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Λάζαρος Λαζαρίδης στάθηκε στην αγαστή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζόμενων της έκθεσης, ενώ ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής αναφέρθηκε στις 15 κλαδικές εκθέσεις, που διοργανώνει η εταιρεία, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα.