Skip to main content

Μητσοτάκης και Σαμαράς ήταν πιθανοί στόχοι της Πόλας Ρούπα

Στην κατοικία της βρέθηκαν σημειώσεις για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς ήταν στόχοι της Πόλας Ρούπα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος.

Όπως αναφέρεται, στην κατοικία της Ρούπα στην Ηλιούπολη όπου και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε «σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς».

«Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώματα, τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα αλλά και συνεργοί της, υπήρχαν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Στις σημειώσεις της Ρούπα είχαν βρεθεί και αναφορές σε επιχειρηματίες και πολιτικούς με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «να προσπαθούν να αναλύσουν αυτά τα ευρήματα προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πώς συνελέγησαν τα σχετικά στοιχεία και αν υπήρξε ειδική «εσωτερική» πληροφόρηση των ενόπλων».