Σάββατο 26 Μαΐου 2018
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΙΑΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ (VIDEO)

Οι κυβερνώντες επιδεικνύουν και ανικανότητα και επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα τονίζει σε μήνυμα του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Επίθεση εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για πολιτικές που παράγουν εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό.

«Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μήνυμα του προς τους πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι η χώρα είναι μετέωρη και πάει να γίνει παρίας.

«Δεν θα το επιτρέψουμε» τονίζει.
 
«Η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού. Οι κίνδυνοι μεγαλώνουν. Οι κυβερνώντες επιδεικνύουν και ανικανότητα και επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα. Κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή - όπως σήμερα για την υγεία» προσθέτει ακόμα ο ίδιος αντιπαραβάλλοντας τη θέση της Νέας Δημοκρατίας.
 
«Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα».
 
Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε λέγοντας ότι αυτό που έχει κυρίαρχη σημασία και το ζητά με αγωνία η κοινωνία είναι η έξοδος από την κρίση.
 
«Αγωνιζόμαστε δυναμικά και δημιουργικά γι' αυτό. Και ξέρουμε ότι η μόνη λύση είναι εκλογές - εκλογές το ταχύτερο. Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις. Δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες» υπογράμμισε ενώ κατέληξε λέγοντας: «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ