Skip to main content

Μητσοτάκης για το μακελειό: Δεν θα μας τρομοκρατήσουν

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να χειριστεί αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα θέματα, εκτίμησε ο βουλευτής

«Δεν θα μας τρομοκρατήσουν» ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες, στη διάρκεια ομιλίας του στον Πειραιά, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας φοβίσουν. Ο φόβος είναι αυτό που επιδιώκουν», είπε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, προσθέτοντας ότι απαιτείται πλέον «μια υπεύθυνη και σοβαρή απάντηση σε ένα πρόβλημα το οποίο παίρνει πια μεγάλες ευρωπαϊκές διαστάσεις».

«Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να χειριστεί αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα θέματα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ θύμισε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού πως «η χώρα δεν έχει θαλάσσια σύνορα» καθώς και τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που «λιάζονται».

Διερωτήθηκε ακόμα γιατί ο Πάνος Καμμένος δεν έχει ανοίξει το στόμα του τις τελευταίες μέρες θυμίζοντας τις «απειλές του υπουργού Εθνικής Άμυνας προς την Ευρώπη ότι θα στείλουμε τζιχαντιστές στο Βερολίνο». «Δεν πήγαν στο Βερολίνο οι τζιχαντιστές, πήγαν στο Παρίσι», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.  

«Αισθάνεστε σίγουροι ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να διαχειριστεί τόσο κρίσιμα εθνικά θέματα» αναρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει «εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που στελέχη της συνδιαλέγονταν με τρομοκράτες». «Ακούω τον πρωθυπουργό να μιλάει για την τρομοκρατία. Θα μιλήσω μαζί τους για θέματα τρομοκρατίας όταν αποπέμψει από το κόμμα του όλους αυτούς που συνομιλούν με τρομοκράτες και τότε θα μπορεί να επιδιώξει την εθνική συναίνεση», τόνισε.