Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

Η ψυχολογική διαίρεση της χώρας είναι πράξη ανεύθυνη και επικίνδυνη, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν πάω σε κανένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αν δεν υπάρξει ενιαία κυβερνητική θέση», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας ότι «μυστική διπλωματία, διχαστικός λόγος και εθνική συναίνεση δεν πάνε μαζί».

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, σε συνάντησή του με διαπιστευμένους πολιτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις κόκκινες γραμμές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Σκοπιανό και χαρακτήρισε «απαράδεκτο το να χαρακτηρίζεις κάποιον χρυσαυγίτη επειδή έχει ευαισθησία στο Σκοπιανό».

«Η ψυχολογική διαίρεση της χώρας είναι πράξη ανεύθυνη και επικίνδυνη», σημείωσε, ενώ σε ό,τι αφορά συμμετοχή στελεχών του σε συλλαλητήρια τόνισε μεν οτι «ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του», ωστόσο, θύμισε τη ρήση του Κων.Καραμανλή ότι «εξωτερική πολιτική με συλαλλητήρια δε γίνεται».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γ.Ντάισελμπλουμ σημείωσε ότι «ομολόγησε αυτό που όλοι ξέραμε: μετά την περήφανη διαπραγμάτευση του 2015, περάσαμε στο ναι σε όλα»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ