Skip to main content

Μητσοτάκης για Ψωμιάδη: Δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία

«Μάλλον την κ. Γεννηματά πρέπει να ρωτήσετε» δήλωσε αστειευόμενος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Αποστάσεις από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, στον απόηχο των δηλώσεών του για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, κράτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την οικονομία.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο πρώην περιφερειάρχης δεν ανήκει στο κόμμα και δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία «εδώ και πολύ καιρό, κάτι που έχει δηλώσει και ο ίδιος».

«Νομίζω ρωτάτε τον λάθος άνθρωπο» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέροντας μάλιστα πως οι ερωτήσεις πρέπει να στραφούν στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Μάλλον την κ. Γεννηματά πρέπει να ρωτήσετε» δήλωσε αστειευόμενος ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως «απ'όσο γνωρίζω ο κ. Ψωμιάδης ψήφισε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που έχει παραδεχτεί και ο ίδιος». Καταλήγοντας, ο αρχηγός του κόμματος υπογράμμισε: «Νομίζω καταλαβαίνετε όλοι ότι μιλάμε για περιπτώσεις που επ' ουδενί δεν μπορούν να ταυτιστούν».