Skip to main content

Μηταράκης: Η ΝΔ βγαίνει πιο δυνατή και και πιο ενωμένη

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη «για τον μεγάλο αγώνα που έκανε, τη σπουδαία νίκη που πέτυχε».

«Η Νέα Δημοκρατία με τη χθεσινή εκλογική διαδικασία έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο εσωστρέφειας και βγαίνει πλέον, με τη συμβολή των χιλιάδων μελών στελεχών και φίλων, πιο δυνατή και πιο ενωμένη» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, μία μέρα μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Μηταράκης συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη «για τον μεγάλο αγώνα που έκανε, τη σπουδαία νίκη που πέτυχε» και ευχήθηκε «καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».

«Προσωπικά, θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του για την ανασυγκρότηση της Παράταξης μας, την ανανέωση της και τη μάχη που θα δώσει για την οριστική ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και της δημαγωγίας» σημείωσε και πρόσθεσε: 

«Ο τόπος έχει σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την ανάγκη μιας μεγάλης ευρωπαϊκής και σύγχρονης κεντροδεξιάς παράταξης. Αυτήν την ευθύνη αναλαμβάνουμε και είμαι σίγουρος ότι θα την φέρουμε εις πέρας. Ότι πολύ σύντομα θα κληθούμε εμείς να οδηγήσουμε τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση και την επιστροφή της στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας».