Skip to main content

Μίσελ: «Δείξαμε ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα»

Περήφανος από την ευρωπαϊκή πορεία του Άρη είναι ο Μίσελ Γκαρμπίνι σύμφωνα με δηλώσεις του.
Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, Μίσελ Γκαρμπίνι, με δηλώσεις του τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» έδειξαν στην Ευρώπη πως ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να τον σέβονται.
 
Αναλυτικά:
 
«Οι εικόνες από τους οπαδούς μας σήμερα ήταν απίστευτες, αλλά εμείς το έχουμε συνηθίσει. Ακόμη και στα δύσκολα, όπου κι αν πηγαίνουμε, είναι εκεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τους ευχαριστήσουμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι της Κυριακής, όπου αν μπορούν οι οπαδοί μας, θα είναι και πάλι εκεί για να μας στηρίξουν».
 
Για τον τρόπο παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων»:
 
«Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιχνίδι χωρίς λάθη, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ  δυνατό, αλλά δεν το καταφέραμε, παρόλο που δώσαμε ό,τι είχαμε για κάτι καλύτερο. Είμαστε περήφανοι, πετύχαμε πολλά και δείξαμε στην Ευρώπη ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να τον σέβονται, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να μπούμε στα playoffs».
 
Για το πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού όπου ο Άρης δέχθηκε δύο τέρματα:
 
«Η έναρξη του αγώνα ήταν πολύ δύσκολη, ό,τι χειρότερο για εμάς. Μετά, όμως, προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλος ήταν ανώτερος. Είναι μία ακριβή ομάδα, αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, δυστυχώς».