Skip to main content

Μυροφορίδης: Ο Διούδης μπορεί να φύγει αν ο Άρης μείνει στη Β'

«Προτιμώ να μην πάρουμε δύο παίκτες και να φτιάξουμε το Ρύσιο, δεν θα κάνουμε τρέλες για να ικανοποιηθούμε», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου

Στις περιπτώσεις των Σωκράτη Διούδη και Ραφίκ Τζεμπούρ στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο Παύλος Μυροφορίδης.

Χαρακτηριστικά, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη δήλωσε:

Για την υπόθεση Διούδη:

«O Σωκράτης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη την προηγούμενη σεζόν. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αν έρθει μία πρόταση στον Διούδη και είναι η ομάδα στη Β, γιατί στην Α΄δεν το συζητάμε θα μείνει, μπορεί να συνεχίσει κάπου αλλού. Αν δεν ικανοποιηθεί η ομάδα, τελειώσαμε, θα παραμείνει. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για τον Διούδη. Σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Επειδή τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα. Το νούμερο του μπάτζετ θα είναι ίσως το μεγαλύτερο στην κατηγορία, αλλά δεν θα είναι αυτό που ήταν».

Για την υπόθεση Τζεμπούρ:

«Θεωρώ ότι ο κ. Καρυπίδης θα το τελειώσει το θέμα του. Δεν θα πλατιάσει, είναι ξεκάθαρο. Ο κανόνας είναι ένας. Να εμπνεύσουμε μία κατάσταση, να μην είμαστε αεριτζήδες ή σαλτιμπάγκοι. Να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να λασπώσει μία προσπάθεια. Ίσως να γίνουμε πιο… πονηροί. Να είστε σίγουροι, πως όποιον παίκτη θέλουμε θα τον έχουμε. Δεν θα υπερτιμολογήσουμε. Προτιμώ να μην πάρουμε δύο παίκτες και να φτιάξουμε το Ρύσιο. Είτε 22 ή 24 δεν έχω ανασφάλεια. Ο στόχος είναι ένας. Όχι επειδή θα φοβάμαι τη σκιά μου να γεμίσω τον Άρη με 35 παίκτες. Δεν θα κάνουμε τρέλες για να ικανοποιήσουμε τα εγώ μας».