Skip to main content

Μυροφορίδης: Μίλησα με τον Καρυπίδη, να τελειώσει πρώτα η χρονιά

«Τώρα θέλω να χαρώ αυτά που πετύχαμε με την ομάδα. Δεν έχω χαλάσει ποτέ συμφωνία για οικονομικούς λόγους», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα

Για την πρόταση του Άρη και το ενδεχόμενο να αναλάμβανε πόστο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης:

Υπάρχει πρόταση από τον Άρη;

«Όσο είμαι στον Απόλλωνα δεν υπάρχει τίποτα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και αν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν κοιτάς την επόμενη μέρα πριν τελειώσει αυτή που ζεις. Όπου είμαι δίνω ότι έχω. Έχει γίνει μια κουβέντα στο παρελθόν με τον κ. Καρυπίδη αλλά μέχρι εκεί, έχουμε ανταλλάξει τις απόψεις μας.

Έγινε μια κουβέντα φιλολογική, μιλήσαμε για τον Απόλλωνα, μιλήσαμε και για τον Άρη. Όταν τελειώσει με το καλό η χρονιά και ξεκαθαρίσει η εικόνα στο τι γίνεται στην επόμενη μέρα, είναι όλα ανοιχτά.

Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ αυτά που πετύχαμε με την ομάδα. Δεν έχω χαλάσει ποτέ συμφωνία για οικονομικούς λόγους».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Η ομάδα πέτυχε αυτό που ήθελε, έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια τα οποία πρέπει να παίξουμε και να χαρούνε τα παιδιά. Πάντα ένα παιχνίδι με τον Άρη είναι σημαντικό, ακόμα και αν είναι αδιάφορο».