Skip to main content

Μοίραζαν δωρεάν καρπούζια έξω από ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη

Παραγωγοί από τον Καστανά του Δήμου Χαλκηδόνος μοίρασαν δωρεάν καρπούζια, έξω από υποκατάστημα τράπεζας, όπου ήταν συγκεντρωμένοι πολίτες.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί τους συνταξιούχους που είχαν συγκεντρωθεί σε υποκατάστημα τράπεζας για να λάβουν μέρος της σύνταξής τους.

Παραγωγοί  από τον Καστανά του Δήμου Χαλκηδόνος μοίρασαν δωρεάν καρπούζια, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο ΑΤΜ, όπου είχαν συγκεντρωθεί συνταξιούχοι και πολίτες.  

Η κίνηση των παραγωγών είχε διπλό στόχο: να στηριχτούν έστω και στο ελάχιστο κάτοικοι της Θεσσαλονίκης εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών, αλλά και να προβληθεί η «14η Γιορτή Καρπουζιού», που θα γίνει σήμερα και αύριο στο γήπεδο του χωριού τους.

Το διήμερο έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις από το Σύλλογο Φίλων Διάθεσης Καρπουζιού, σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκηδόνος. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το βράδυ, με ομιλίες και λαϊκή βραδιά και θα συνεχιστούν και αύριο, επίσης, με μουσικές και τραγούδια, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν κρασί, εδέσματα και φυσικά γλυκό καρπούζι.