Skip to main content

Μοιρασιά στο ντέρμπι, ένα βαθμό μακριά από την πρωτιά ο ΠΑΟΚ (video)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (0-0) στο μεταξύ τους ντέρμπι «Δικεφάλων» για τα πλέι οφ της Super League.

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ στο ντέρμπι «Δικεφάλων» με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην ερχόμενη αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για να πάρει την πρωτιά και να κερδίσει την έξοδό του στα προκριματικά του Champions League.

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ, με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος στο πρώτο και την «Ένωση» στο δεύτερο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι εδώ

Και οι δύο ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκαν οι Τζαβέλλας (33’) και Πέκχαρτ (48’) για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ντέρμπι ήρθαν από τους Ροντρίγκες (11’) και Αραβίδη (66’) οι οποίοι στις προσπάθειες τους έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δοκάρια.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Ανέστης, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιος (89' Μπουονανότε), Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (76' Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπακάκης (46' Αραβίδης), Πέκχαρτ, Μπαρμπόζα

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης (59' Μαλεζάς), Κάτσε, Χαρίσης (66' Τσίμιροτ), Μακ, Ροντρίγκες (90' Σκόνδρας), Αθανασιάδης

Η βαθμολογία (5 αγων.):

ΠΑΟΚ 11
Παναθηναϊκός 10
ΑΕΚ 9
Πανιώνιος 1