Skip to main content

Μήνυμα Μπίκου σε Ψωμιάδη: Θα συνεχίσω τις αποκαλύψεις

Μήνυμα ότι θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα στη νομαρχία Θεσσαλονίκης και να ελέγχει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στέλνει μέσω της Voria.gr από το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται, ο νομ
Μήνυμα ότι θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα στη νομαρχία Θεσσαλονίκης και να ελέγχει το νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη στέλνει μέσω της Voria.gr από το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται, ο νομαρχιακός σύμβουλος, Ιωάννης Μπίκος. Το θερμό επεισόδιο μεταξύ του κ.Ψωμιάδη και του νομαρχιακού συμβούλου, που έλαβε χώρα στη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης του νομαρχιακού συμβουλίου την Τρίτη 20 Απριλίου, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις αλλά και συγκρούσεις μεταξύ των δύο ανδρών.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους 36.000 ψηφοφόρους μου στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 ότι δεν θα καμφθώ από τέτοιες επιθέσεις και παραληρήματα. Θα συνεχίσω να τους υπηρετώ με συνέπεια στις αρχές της διαφάνειας και να ελέγχω και το νομάρχη και τον αδελφό του. Δηλώνω ότι βγαίνοντας από το νοσοκομείο θα προχωρήσω σε περισσότερες αποκαλύψεις και θα συνεχίσω να ασκώ κριτική στα κακώς κείμενα στη νομαρχία, όπως έκανα όλα τα τρία προηγούμενα χρόνια για σημαντικά θέμα του νομού, τη λίμνη Κορώνεια, τα νομαρχιακά έργα κ.α.», υπογραμμίζει ο πρώην προβεβλημένος αντινομάρχης και σήμερα εκτός ομάδας Ψωμιάδη νομαρχιακός σύμβουλος, Ιωάννη Μπίκος.

Ο κ. Μπίκος, ο οποίος μετά το περιστατικό με το νομάρχη μετέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, καθώς έχει ιστορικό καρδιάς, παρέμεινε δυο ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, από όπου εξήλθε σήμερα και πλέον νοσηλεύεται σε διπλανό, απλό θάλαμο. «Δέχθηκα άνανδρη και ανήθικη επίθεση από τον νομάρχη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκτός της συνεδρίασης του νομαρχιακού συμβουλίου και άρχισε να με προκαλεί με ακατανόμαστες ύβρεις και άλλες εκφράσεις», τονίζει στη Voria.gr ο κ. Μπίκος, ο οποίος κατέθεσε χθες μήνυση κατά του νομάρχη Θεσσαλονίκης, ζητώντας αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης.

Το θερμό επεισόδιο ξεκίνησε, όταν ο κ. Μπίκος κατηγόρησε τον αδελφό του νομάρχη και εντεταλμένο σύμβουλο τηςνομαρχίας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών, Διονύση Ψωμιάδη, για απευθείας αναθέσεις ύψους 45.000 για μικρά αθλητικά κέντρα. Τα αίματα του νομάρχη Θεσσαλονίκης άναψαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με τον κ. Μπίκο.

«Αν και βρισκόμουν αντιμέτωπος με τη φυσική επίθεση και τις ύβρεις του νομάρχη, λειτούργησα ψύχραιμα σαν σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, όχι σαν νταής στο νταηλίκι του νομάρχη, και ζήτησα συγγνώμη, για να προστατεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα. Δεν ξέρω και εγώ ο ίδιος τι θα γινόταν και για μένα και για το νομάρχη σε περίπτωση που αντιδρούσα διαφορετικά. Ο νομάρχης ήξερε τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια και τα περιστατικά τα οποία μου έχουν συμβεί και θα έπρεπε να σεβαστεί τουλάχιστον αυτά», αναφέρει ο κ. Μπίκος.