Skip to main content

Μήνυμα ενότητας από τον Π. Παναγιωτόπουλο

«Το καθήκον όλων μας, αφού τα πούμε, αφού καταθέσουμε τις απόψεις μας, είναι να φύγουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά, να προχωρήσουμε μπροστά, να κλιμακώσουμε τον αγώνα», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Πανα
«Το καθήκον όλων μας, αφού τα πούμε, αφού καταθέσουμε τις απόψεις μας, είναι να φύγουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά, να προχωρήσουμε μπροστά, να κλιμακώσουμε τον αγώνα», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, στην ομιλία του στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης.

Τάχθηκε δε κατά των προτάσεων για τη θέσπιση θητεία; για τον πρόεδρο της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα προσθέσει αντί να αφαιρέσει προβλήματα.

«Η καθιέρωση θητείας του προέδρου θα στρέψει το μεγαλύτερο μέρος του κόμματος σε μία διαρκή εσωστρέφεια η οποία θα αρχίζει από την επόμενη της εκλογής του προέδρου. Και στην πράξη, χωρίς να το θέλουν κάποια από τα μέλη μας, ενδέχεται - και αυτός είναι ένας από τους κινδύνους - να εξωθήσει στη δημιουργία εσωκομματικής αντιπολίτευσης», ανέφερε.

«Ταυτόχρονα, σκεφτείτε για παράδειγμα να λήγει η θητεία του προέδρου λίγους μήνες πριν την προκήρυξη εκλογών. Το σκέπτεστε; Σκέπτεστε τι τεράστια τροχοπέδη θα αποτελέσει για τη σωστή προετοιμασία του κόμματος για την εκλογική μάχη και για τη νίκη στην εκλογική μάχη;», διερωτήθηκε.