Skip to main content

Μήνυμα στήριξης στον Νίκο Ανδρουλάκη από 10 νέους του εξωτερικού (vid)

Το βίντεο με τους νεαρούς Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό προβλήθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Αθήνα

Μηνύματα υποστήριξης της υποψηφιότητάς του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία του φορέα της Κεντροαριστεράς, έστειλαν 10 νέοι που ζουν, σπουδάζουν κι εργάζονται στο εξωτερικό.

Η γενιά της κρίσης, που αναγκάστηκε να φύγει από την Ελλάδα για να αναζητήσει ευκαιρίες εργασίας αλλά και να σπουδάσει, επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο για την ηγεσία της ενιαίας προοδευτικής παράταξης.

Το βίντεο με τα 10 Ελληνόπουλα που βρίσκονται στο εξωτερικό, προβλήθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Αθήνα.

Ο Νίκος Λάππας, υποψήφιος διδάκτορας στις ΗΠΑ είπε: «Στηρίζω Νίκο για τη δημιουργία προϋποθέσεων που θα βοηθήσουν την επιστροφή των νέων επιστημόνων που έφυγαν από την Ελλάδα. Η γενιά μας ανέλαβε βάρη που δεν της αναλογούσαν».

Η Τζωρτζίνα Κασαπάκη από τη Γερμανία δήλωσε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια μένω στο εξωτερικό λόγω της κρίσης. Στηρίζω Νίκο γιατί πρέπει να δώσουμε ελπίδα στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό».

Η Ερη Βαραδάκη από τη Γερμανία είπε: «Στηρίζω τον Νίκο για μια Ελλάδα ισχυρή, σύγχρονη και παραγωγική».

Ο Γιώργος Πίττος από τη Γαλλία έστειλε το εξής μήνυμα: «Στηρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη γιατί ξέρει να δίνει λύσεις σε πραγματικά προβλήματα και όχι να κάνει προτάσεις που θα γίνουν αρεστές. Γνωρίζει να συγκρούεται όταν το επιτάσσει το συμφέρον της παράταξης και της χώρας».

Ο Γιάννης Παπάζογλου από την Ελβετία τόνισε: «Στηρίζω τον Νίκο γιατί τολμά, διεκδικεί και αμφισβητεί. Γιατί δεν επιλέγει τις ''στρογγυλές'' λύσεις».

Ο Νίκος Πυργιανάκης από την Αγγλία είπε ότι στηρίζει τον Νίκο «για ένα καλύτερο αύριο. Γιατί το μέλλον της Ελλάδας μας θέλει πίσω».

Ο Γιώργος Παπαχρήστος από την Κίνα έστειλε μήνυμα στήριξης τονίζοντας ότι « πρέπει να γίνει η επανάσταση του αυτονόητου».

Η Αφροδίτη Φουντουκίδου από την Αγγλία τόνισε: «Γιατί ήρθε η ώρα και οι νέοι να βγουν στο προσκήνιο και να γίνουμε συμμέτοχοι της αλλαγής».

Ο Στέλιος Κρασανάκης από την Αγγλία ανέφερε: «Γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να συμβάλει στην ηθικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. Μόνον αυτός μπορεί να ξανακάνει την Ελλάδα κέντρο των ευρωπαϊκών πολιτικών εξελίξεων».

Ο Φιλοκλής Κοτσίφης από την Αγγλία τόνισε: «Στηρίζω τον Νίκο γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους για τη χώρα. Να δώσει ελπίδα στους πολίτες».

Δείτε το βίντεο: