Skip to main content

Μήνυμα στήριξης από τη Fosun-Αύξησε το ποσοστό της στη Folli Follie

Ο κινεζικός όμιλος σε μια κίνηση συμβολισμού αύξησε τη συμμετοχή του στη Folli Follie από το 13,8% στο 15%, αγοράζοντας 750.000 μετοχές.

Καθαρό μήνυμα στήριξης προς τη Folli Follie απέστειλε σήμερα η κινεζική Fosun, μέτοχος της εταιρείας, αυξάνοντας τη συμμετοχή της στην ελληνική εισηγμένη, στον απόηχο της σημερινής επαναφοράς του hedge fund QCM στο θέμα των σημείων πώλησης της Folli Follie, αναφέροντας πως η λίστα που δημοσιοποιήθηκε από την FF Group είναι αδύνατον να επιβεβαιωθεί.

Ο κινεζικός όμιλος σε μια κίνηση συμβολισμού αύξησε τη συμμετοχή του στη Folli Follie από το 13,8% στο 15%, αγοράζοντας 750.000 μετοχές.

Σε σημερινή ανακοίνωση της Folli Follie προς το Χρηματιστήριο αναφέρονται τα εξής:

«Η Εταιρεία υπό την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική, Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «FF GROUP» (εφεξής η «Εταιρεία») έχοντας λάβει σχετική γνωστοποίηση σύμφωνα με το Νόμο 3556/2007 από την Fosun International Limited στις 09.05.2018, δια της παρούσης ανακοινώνει ότι ενημερώθηκε από τη Fosun International Limited, ότι η τελευταία αύξησε την συνολική της συμμετοχή στην Εταιρεία μας δια της απευθείας αγοράς 750.000 μετοχών που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,120% επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μας.

Συνεπεία της ανωτέρω συναλλαγής το συνολικό ποσοστό της Fosun International Limited (έμμεσα και άμεσα) στην Εταιρεία από 13,886% αυξήθηκε σε 15,007% . Η Fosun International Limited είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χόνγκ Κόνγκ, ελεγχόμενη από τον βασικό μέτοχό της, τη Fosun Holdings Limited, η οποία συνιστά μια 100% θυγατρική της Fosun International Holdings Ltd. Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία και δημοσιοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού νόμου 3556/2007».