Skip to main content

Μήνυμα Παντελίδη σε διοίκηση: Κάντε κάτι για αυτά τα παιδιά

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εντελώς μόνοι μας. η παρουσία των φιλάθλων μας χθες ήταν συγκλονιστική», δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού»

Για τη μεγάλη χθεσινή νίκη του Ηρακλή εναντίον του ΠΑΣ, για τον Χρήστο Δώνη αλλά και για τη διοίκηση μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού»:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Είναι καλύτερα τα συναισθήματα. Η καρδιά πηγαίνει στη θέση της. Πλέον η τύχη είναι στα χέρια μας. Εδώ και καιρό έλεγα ότι η ομάδα είναι καλά και τώρα έχει και την ψυχολογία, που της έλειπε, και τύχη».

Για την απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού: «Είναι μεγάλο συν γιατί εμείς είμαστε πίσω από την αρχή του πρωταθλήματος και μάθαμε με αυτό. Από εδώ και πέρα το πρόβλημα μεταφέρεται στους άλλους. Να δούμε πως θα αντιδράσουν».

Πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει να κάνει με το τι κάνουμε όλη την εβδομάδα. Δουλεύουμε σε αυτό το ρυθμό και τα παιδιά είναι έτοιμα. Δουλεύουμε για να έρθει αυτό την Κυριακή».

Για την ομιλία του στα αποδυτήρια: «Δεν είναι το ζήτημα τι λες αλλά να υπάρχουν αυτιά για να το ακούσουν. Στα αποδυτήρια υπάρχουν. Ο σφυγμός των αποδυτηρίων είναι τέτοιος και κάποιες φορές το ζητάνε. Για να πάει μια ομάδα καλά πρέπει να είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. Όταν μια ομάδα έχει καλά αποδυτήρια και λιγότερης ποιότητας ή λιγότερους παίκτες θα πάει καλύτερα.

Τα παιδιά που ήρθαν τον Γενάρη είναι καλοί χαρακτήρες, έδεσαν με τους παλαιότερους, είχαν κίνητρο από μόνα τους να παίξουν ποδόσφαιρο και να διακριθούν. Όλα αυτά δημιούργησαν το κλίμα στα αποδυτήρια».

Για το εάν αρκεί μια νίκη για να σωθεί ο Ηρακλής: «Μπορεί και να μην φτάνει. Χρειαζόμαστε μία νίκη στο επόμενο παιχνίδι και μετά βλέπουμε».

Συνέχισε: «Γενικότερα το κλίμα βοηθάει. Όταν δεν ήταν καλά και δεν είχε η ομάδα την τύχη παίζαμε καλά και χάναμε το παιχνίδι με ένα λάθος. Τώρα όλοι είναι έτοιμοι. Η ψυχολογία είναι καλή και πλέον όλοι μπαίνοντας μέσα θα είναι πολύ καλοί».

Για τον Δώνη: «Έχει αρκετά καλά στοιχεία και τον έχει βοηθήσει που πέτυχε και γκολ. Βγάζει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, βγάζει μια προσωπικότητα στο γήπεδο. Το ευχαριστιέται το πανηγυρίζει. Είναι περισσότερο εκδηλωτικός και οι άλλοι μπορεί να είναι αλλά να είναι πιο χαμηλών τόνων».

Για την ατάκα του για τη διοίκηση: «Γνωρίζω ότι την Πέμπτη κάποια παιδιά που θα φύγουν θα έχουν πρόβλημα διαβίωσης και καλό θα είναι έστω και την τελευταία στιγμή να κάνουν κάτι καλό για την ομάδα. Έρχονται και γιορτές. Δεν μου παραπονιούνται. Μιλάμε αλλά το μόνο που τους λέω είναι ότι έχουν απόλυτο δίκιο».

Τέλος τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εντελώς μόνοι μας. Οφείλω να ομολογήσω ότι η παρουσία των φιλάθλων μας χθες ήταν συγκλονιστική».