Skip to main content

Μήνυμα Αβραμόπουλου για τα περί διακομματικών γευμάτων

Το σχόλιο του Παναγιώτη Αβραμόπουλου για τα «γεύματα» νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων και τα περί ζυμώσεων νέας παράταξης.

Μέσω facebook επιχείρησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος να σχολιάσει τα «γεύματα» νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων και τα περί ζυμώσεων νέας παράταξης στο δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία θα διεκδικήσει το χρίσμα.
 
«Χρειάστηκε να καταβληθεί μεγάλο προσωπικό κόστος, κόπος και χρόνος πολύς, ώστε να επέλθει η αλλαγή στο Δήμο Θεσσαλονίκης το 2010. Χρειάζεται, όπως φαίνεται, πολύ λιγότερος κόπος για να διαλυθεί ό,τι κατακτήθηκε. Οι νοούντες, νοείτωσαν!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση ορισμένων πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων από διαφορετικές κομματικές παρατάξεις και εργαζομένων. Στις συζητήσεις φέρεται να επικράτησε το έλλειμμα στην παραγωγή έργου από τη διοίκηση του Δήμου και η προβληματικά λειτουργία γενικότερα του οργανισμού, με τους εργαζόμενους να παραδέχονται ότι έχει δημιουργηθεί κακό κλίμα μεταξύ τους, με ευθύνη της διοίκησης. (δείτε εδώ).