Skip to main content

Μειμαράκης: Ώρα να πάρουμε ιστορικές αποφάσεις για την παράταξη

Με άρθρο του, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία υπογραμμίζει ότι το 2016 θα ληφθούν ιστορικές αποφάσεις για το κόμμα

«Το 2016, στο κατώφλι του οποίου βρισκόμαστε, δεν θα αποτυπωθεί με τα συνηθισμένα στοιχεία, σε ό,τι αφορά το οικονομικό και πολιτικό μέλλον της χώρας», τονίζει ο Ευ. Μειμαράκης σε άρθρο του στον Ελεύθερο Τύπο.

Όπως τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, «τις μέρες αυτές οι σκέψεις μου απευθύνονται στους πολλούς άλλους πολίτες, στους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες, που προσδοκούν ένα καλύτερο και δημιουργικό αύριο....

Απευθύνομαι σε όλους εκείνους τους πολίτες που μέχρι σήμερα σιωπούσαν, απείχαν ή αδιαφορούσαν. Σε όλους όσοι είναι άγρυπνοι φύλακες και διεκδικητές των πολιτικών και ατομικών δικαιωμάτων, των δικών τους, των δικών μας και του πλησίον μας.

Σε όλους εκείνους που θεωρούν ότι η πολιτική εξουσία φαίνεται ή είναι άδικη. Σε όλους εκείνους που προασπίζουν την ακεραιότητα της πατρίδας μας, διαφυλάττουν τα σύνορά μας, αλλά και σ' εκείνους που εργάζονται μακριά από την πατρίδα, τιμώντας παντού το ελληνικό όνομα. Ηρθε η ώρα να πάρουμε ιστορικές αποφάσεις για την παράταξή μας», υπογραμμίζει.