Skip to main content

Μυλόπουλος: Κάτι σάπιο συμβαίνει στο... βασίλειο του ΟΑΣΘ

«Μήπως να δημοσιοποιούνταν ο κατάλογος των μετόχων του, όπως και τα αποτελέσματα των διαχειριστικών ελέγχων;», διερωτάται ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό

Τη δημοσιοποίηση του καταλόγου των μετόχων του ΟΑΣΘ, όπως και τα αποτελέσματα των διαχειριστικών ελέγχων που μέχρι τώρα έχουν γίνει στον Οργανισμό, ζητεί εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook, όπου σχολιάζει την απόφαση των εργαζομένων στον Οργανισμό να προχωρήσουν σε επ' αόριστον επίσχεση εργασίας από αύριο, παρά τη σύσκεψη που συγκαλεί για τον Τρίτη ο Χρήστος Σπίρτζης.

Τιτλοφορώντας την ανάρτησή του «Κάτι σάπιο συμβαίνει στο βασίλειο της Θεσσαλονίκης (και του ΟΑΣΘ), ο κ. Μυλόπουλος αναφέρει αρχικά: «Όλοι συμφωνούν ότι το μοντέλο ΟΑΣΘ ετελεύτησε το ζην, καθώς επρόκειτο για ένα μοντέλο σπάταλο, αδηφάγο, ευνοιοκρατικό, χαμηλής ποιότητας υπηρεσιών και αντικοινωνικό, χωρίς οφέλη δλδ για την κοινωνία, αλλά μόνο για τους μετόχους. Οι οποίοι, παρά την οικονομική κρίση και παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, εξακολουθούν να απομυζούν το κράτος, εισπράττοντας κατά προτεραιότητα τα πλούσια μερίσματά τους».

«Ενώ λοιπόν όλοι φαίνεται να συμφωνούν ότι το μοντέλο των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη πρέπει να αλλάξει και να εκσυγχρονιστεί», εξηγεί ο ίδιος, «όποτε πάει να γίνει κάποια αλλαγή, χαλάει ο κόσμος. Οι (απλήρωτοι) εργαζόμενοι εκβιάζουν απεργώντας, (ενώ η λύση Σπίρτζη τους διασφαλίζει πλήρως), η διοίκηση του ΟΑΣΘ απειλεί Θεούς και δαίμονες και η αντιπολίτευση ανεβαίνει στα κάγκελα».

«Κάτι σάπιο συμβαίνει στο... βασίλειο της Θεσσαλονίκης», υποστηρίζει και σπεύδει να διερωτηθεί: «Μήπως να δημοσιοποιούνταν ο κατάλογος των μετόχων του ΟΑΣΘ, όπως και τα αποτελέσματα των διαχειριστικών ελέγχων που μέχρι τώρα έχουν γίνει στον Οργανισμό;».

«Γιατί πολλά ακούγονται για το διαχρονικό και διακυβερνητικό έγκλημα του ΟΑΣΘ και των μετόχων του...», καταλήγει με νόημα, αναρτώντας το σχετικό θέμα της Voria.gr.