Skip to main content

Μυλόπουλος: Εντός του 2018 ανοίγει και η Παπάφη και το Συντριβάνι

Προχωρούμε στην υλοποίηση του έργου με γρήγορους ρυθμούς και συνέπεια στην εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος, σχολίασε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε..

Η συνέχεια στην απελευθέρωση των οδών από τις λαμαρίνες και τα φράγματα των εργοταξίων του μετρό θα δοθεί με την απελευθέρωση της οδού Παπάφη αλλά και των λωρίδων που είναι κλειστών στην οδό Εγνατία, στον σταθμό Συντριβανίου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος. 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί απομακρύνθηκαν οι λαμαρίνες από την οδό Μοναστηρίου στο ύψος του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και η οδός παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, μετά από 11 χρόνια που παρέμενε κλειστή.

«Μετά από 11 χρόνια εργοταξιακής κατάληψης, αποδόθηκε σήμερα σε κυκλοφορία η οδός Μοναστηρίου μπροστά στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό», έγραψε ο κ. Μυλόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Πρώτα ήταν η Δελφών, μετά η Μοναστηρίου και έπεται συνέχεια εντός του 2018 με την Κ. Καραμανλή στο ύψος της Παπάφη και αργότερα με την Εγνατία στο Σιντριβάνι, στο ύψος της ΔΕΘ», ανέφερε και κατέληξε: «Προχωρούμε στην υλοποίηση του έργου με γρήγορους ρυθμούς και συνέπεια στην εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος».