Skip to main content

«Μιλώ σαν υπουργός Εθνικής Άμυνας»

Αινιγματικός ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το… πολιτικό του μέλλον στην κυβέρνηση μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Σγουρό.
Τρεις ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, σε μια κίνηση που γεννάει πολλά ερωτηματικά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνάντησε σήμερα τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό με σκοπό να στηρίξει την υποψηφιότητά του, σε μια περίοδο που όπως αποκάλυψε η voria.gr, φουντώνουν οι φήμες περί μετακόμισής του στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στις δηλώσεις του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την συνάντηση διευκρίνισε ότι συνάντησε τον Γιάννη Σγουρό με την ιδιότητά του, του νομάρχη, έπειτα από αίτημά του με τον θεσμικό του ρόλο ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Μιλώ σαν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ασφαλώς ως βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θέλω να κερδίσει τις εκλογές» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση, συζητήθηκε το πρόγραμμα αξιοποίησης των ελεύθερων χώρων της Αττικής. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εμπλέκεται στο ζήτημα αυτό που έχει να κάνει με τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, λόγω των στρατοπέδων που δεν είναι χρήσιμα και κρίσιμα για την άμυνα και αποδίδονται στις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, δήλωσε την ετοιμότητα του υπουργείου να στηρίξει κάθε ολοκληρωμένη και δημιουργική πρόταση προς την κατεύθυνση αυτή, η οποία αφορά και στον ζωτικό χώρο του Αττικού Νοσοκομείου.