Skip to main content

Μηλιωρίδης: «Μας πίκρανε η δεύτερη θέση»

Στην δεύτερη θέση που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ αλλά και την αλλαγή προπονητή αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Σπύρος Μηλιωρίδης.
Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» τοποθετήθηκε για την τελική κατάταξη του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ αλλά και την λύση συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο το μέλος της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, Σπύρος Μηλιωρίδης. 
 
Αναλυτικά:
 
Για το Χάβο: "Από τη στιγμή που πήραμε την απόφαση τους λόγους θα τους εξηγήσουμε αργότερα. Ο Χάβος είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, καμιά φορά δεν ξέρεις πως τα φέρνει ο καιρός".
 
Για το νέο προπονητή: "Είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής και είναι πιο κατάλληλοι για να μιλήσουν για αυτό".
 
Για τη δεύτερη θέση που πήρε ο ΠΑΟΚ: "Μας πίκρανε η δεύτερη θέση που κατακτήσαμε γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ και έχασε για ένα βαθμό την πρωτιά. Στο τέλος μας έμεινε η πικρία ότι είχαμε την ευκαιρία να βγούμε πρώτοι. Από εδώ και πέρα κοιτάμε την επόμενη μέρα και πως θα κάνουμε μια καλύτερη χρονιά".
 
Για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς: "Είναι ένα θέμα που τις επόμενες ημέρες θα ασχοληθεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και θα δώσει συνέντευξη που θα σχολιάσει τα δρώμενα της ομάδας".
 
Για την οικοδομική άδεια που πήρε ο ΠΑΟΚ όσον αφορά τη Νέα Μεσημβρία: "Βγήκε η οικοδομική άδεια και μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτίσει τα κτίρια. Ήταν ένα θέμα που μας απασχολούμε, όμως λόγω έλλειψης χρημάτων καθυστέρησε. Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί το έργο".
 
Για το κλίμα στη διοίκηση: "Είμαστε όλοι ενωμένοι και πιστεύω ότι θα παραμείνουμε έτσι. Ακόμη απόδειξη των καλών σχέσεων μεταξύ της διοίκησης είναι ότι το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) θα δώσουμε το παρών στο "Παλατάκι"