Skip to main content

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και νεφώσεις στη Β. Ελλάδα

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Βελτίωση από το βράδυ.

Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν όρειοι άνεμοι που στο Αιγαίο θα φθίνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Βελτίωση από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου.