Skip to main content

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Έως 35 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Καλός καιρός θα επικρατεί σε Μακεδονία και Θράκη με τους ανέμους να φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 και στα δυτικά τοπικά 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.