Skip to main content

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με συννεφιά από σήμερα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 11 βαθμούς

Αραιή συννεφιά, με υγρασία και ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες και τοπικές βροχές στα δυτικά προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στη δυτική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από το βράδυ στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 (μείον 1) έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου.