Skip to main content

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και ενισχυμένα βοριαδάκια

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς και ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ως και 7 μποφόρ στο Αιγαίο και στα ανατολικά της χώρας.

Με ισχυρούς ανέμους, στα ανατολικά της χώρας και στο Αιγαίο, θα γιορτάσει σήμερα η χώρα το Δεκαπενταύγουστο, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ ανεβαίνει μεν η θερμοκρασία, αλλά θα πνέουν έντονοι βοριάδες.

Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι μικρή, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 31-32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι τοπικά θα πνέουν ως και 6 μποφόρ.

Η Θεσσαλονίκη θα έχει γενικά αίθριο καιρό και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως και 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Μακεδονία και τη Θράκη, όπως όμως θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.