Skip to main content

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα σε όλη τη χώρα

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουην μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.