Skip to main content

Μιχαΐλοβιτς: Οι αντίπαλοι πρέπει να φοβηθούν ξανά τη Μίλαν

Παρουσιάστηκε από τους ιθύνοντες της Μίλαν ο νέος προπονητής του συλλόγου, Σίνισα Μιχαίλοβιτς. «Θα πείσω τους πάντες με τη δουλειά μου», τόνισε.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς παρουσιάστηκε κι επίσημα από τους ιθύνοντες της Μίλαν ως ο νέος προπονητής του συλλόγου. Ο 46χρονος Σέρβος έδωσε την υπόσχεση για αντεπίθεση των «ροσονέρι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Ήξερα ότι η Μίλαν ήταν ένας σύλλογος παγκοσμίου επιπέδου και όσα έχω δει ως τώρα το επιβεβαιώνουν. Κινούμαστε εξαιρετικά στις μεταγραφές, ο πρόεδρος έχει ικανοποιήσει όλες μου τις επιθυμίες. Δεν υπάρχει ομάδα στην Ιταλία που να έχει πιο φιλόδοξο σχέδιο από εμάς. Δεν έχω ιστορία στη Μίλαν, μπορώ μόνο να πείσω τους οπαδούς μέσω της δουλειάς μου. Οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να φοβηθούν ξανά τη Μίλαν.

Το San Siro πρέπει να γίνει κάστρο. Θα είμαστε μία ομάδα από διαβόλους αλλά για να τα καταφέρουμε επιβάλλεται να δουλέψουμε σκληρά. Ο στόχος; Να νικάμε και θα δούμε που θα είμαστε. Το σίγουρο είναι πως θα φτάσουμε ψηλά. Δεν υπάρχει σύστημα στο γήπεδο που να σε κάνει είτε να κερδίζεις είτε να χάνεις. Θα παίξουμε σίγουρα με δύο επιθετικούς και εγώ παίζω με 4 στην άμυνα.

Αυτή τη στιγμή το σύστημα που έχουμε ως βάση είναι το 4-3-1-2 αλλά θα έχουμε και ένα εναλλακτικό σύστημα. Θα επιδιώξουμε να χωρέσουμε τον Ελ Σαράουϊ στο χώρο του κέντρου ως εσωτερικό μέσο, μου ξεκαθάρισε πως είναι διαθέσιμος. Ο Τσέρτσι έχει αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός, τον Μενέζ τον βλέπω ως playmaker. Tα πάντα θα εξαρτώνται πάντως από τις ανάγκες κάθε αγώνα".