Skip to main content

Μίχελ: Λάθος μου ο Στανόγεβιτς, με Λουτσέσκου πάμε για πρωτάθλημα(vid)

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ τόνισε ότι από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό το λάθος έπρεπε να διορθωθεί αμέσως.

Την προσωπική του λανθασμένη επιλογή της πρόσληψης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς παραδέχθηκε με δηλώσεις του πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο Λούμπος Μίχελ.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο κύριος λόγος που επιλέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, τονίζοντας ότι με τον Ρουμάνο προπονητή ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στον στόχο του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ:

Για την επιλογή να πραγματοποιηθεί αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Η διοίκηση της ομάδας μετά από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή και να επιλέξει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ με αυτό τον προπονητή θα επιστρέψει στο δρόμο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την απόφαση αυτή που πάρθηκε πριν από την έναρξη της σεζόν: «Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ

«Είναι η αλήθεια ότι ο Λουτσέσκου βρισκόταν από τις αρχές του καλοκαιριού στους τρεις τελευταίους τρεις. Ήταν και ο Στανόγεβιτς. Ήταν δικό μου λάθος. Πρέπει να καταλαβαίνεις πότε παίρνεις μια λανθασμένη απόφαση και να τη διορθώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα ανακοινωθεί κάτι μεταγραφικά. Η κύρια δουλειά ήταν να πέσουν οι υπογραφές με τον Λουτσέσκου. Θα συζητήσουμε μαζί του και τις επόμενες δύο μέρες θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει».

Για την πρόσληψη Λουτσέσκου: «Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση και είχε την έγκριση του μεγαλομετόχου».

Για την τακτική και την επιλογή του Λουτσέσκου: «Χάσαμε κάποιο χρόνο γιατί προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε στην τακτική του Στανόγεβιτς. Η επιλογή του κυρίου Λουτσέσκου έχει να κάνει κυρίως γιατί ξέρει πολύ καλά τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος».