Skip to main content

Μηχανοκίνητη πορεία οπαδών του Ηρακλή κατά Τσίπρα την Πέμπτη

Κάλεσμα στους φίλους του Γηραιού για μηχανοκίνητη πορεία προς το Μέγαρο Μουσικής, όπου θα βρεθεί ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Πέμπτης

«Θερμό»... καλωσόρισμα αναμένεται να επιφυλάξουν στον Αλέξη Τσίπρα οι οπαδοί του Ηρακλή την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί ο πρωθυπουργός για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας, την τριμερή Σύνοδο Ελλάδας-Σερβίας-Βουλγαρίας και την ανακήρυξη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Γηραιού, «Αυτόνομη Θύρα 10», μετά την καταδικαστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που υποβιβάζει τον σύλλογο στη Football League, καλεί τους φίλους της ομάδας σε μηχανοκίνητη πορεία, που θα ξεκινήσει από το Κατσάνειο, στις 18:30, με προορισμό το Μέγαρο Μουσικής.

«Μερικές μέρες μετά την επισφράγιση της αδικίας, στη Θεσσαλονίκη έρχεται ο άνθρωπος ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα τα βάλει με τη διαπλοκή, με τα συμφέροντα, με τη διαφθορά, αλλά τελικά απλά άλλαξε τους ρόλους και τους δρόμους πρόσβασης στο κρατικό χρήμα. Μερικές μέρες μετά την δολοφονία του κοινού περί δικαίου αισθήματος και μάλιστα με βούλα δικαστική έρχεται στη Θεσσαλονίκη αυτός που θα καταργούσε τα μνημόνια, αυτός που θα έπαιζε το ζουρνά και θα χόρευαν οι αγορές, αλλά τελικά βρεθήκαμε με ένα νέο μνημόνιο και με τις αγορές πιο ευχαριστημένες από ποτέ αφού το ξεπούλημα που έχει λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα δεν έχει προηγούμενο. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη αυτός που θα τα έβαζε με τον Σόιμπλε, αλλά τελικά τα κατέβασε ακόμα και μπροστά στον Κομπότη. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη αυτός που θα σταματούσε την ανεξέλεγκτη δράση της αστυνομίας όπως αυτή είχε διαμορφωθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά τελικά βιώσαμε μια δυστοπική πραγματικότητα στο γήπεδο μας βγαλμένη από μαύρες δεκαετίες της ελληνικής ιστορίας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, σε ανακοίνωσή τους.