Skip to main content

Μια τυχαία συνάντηση στα Κουφάλια με... περιεχόμενο

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης-Περιβάλλοντος βρέθηκαν τυχαία στη λαϊκή αγορά, αλλά στον καφέ που ακολούθησε ειπώθηκαν πολλά

Μια τυχαία συνάντηση είχε το πρωί στη λαϊκή αγορά των Κουφαλίων ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος επισκέφτηκε τον χώρο της λαϊκής αγοράς συνοδευόμενος από συνεργάτες του και συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και δημότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε μάλιστα και για την αναβολή της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τις ημέρες αυτές λόγω εργασιών ανάπλασης στη συγκεκριμένη οδό, αλλά τελικά θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Γιουτίκα, ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή συχνά πυκνά, καθώς είναι και... γείτονας (Χαλάστρα). Οι δυο άνδρες, οι οποίοι διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις, είχαν την ευκαιρία να πιουν καφέ και να τα πουν από κοντά.

Κυρίως όμως να συζητήσουν τα ζητήματα των λαϊκών αγορών, καθώς μόλις πριν λίγες μέρες ο κ. Γιουτίκας ανέλαβε να βάλει τάξη στις λαϊκές της Κεντρικής Μακεδονίας, εκτός Θεσσαλονίκης... Οπότε η συνεργασία δημάρχου και αντιπεριφερειάρχη θα συνεχιστεί. Εξάλλου, έρχονται και εκλογές σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο στην Αυτοδιοίκηση, πρώτου και δευτέρου βαθμού...