Skip to main content

Μια θέση πάρκινγκ η αιτία για το αιματηρό επεισόδιο με θύματα πατέρα και γιο

Διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύονται τα δύο θύματα της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε, τα ξημερώματα, στην περιοχή τη
Διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύονται τα δύο θύματα της αιματηρής συμπλοκής -πατέρας και γιος- που σημειώθηκε, τα ξημερώματα, στην περιοχή της Σχολής Τυφλών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, η αιτία της συμπλοκής, ήταν μία θέση στάθμευσης που «κρατούσε» ομάδα επτά αλλοδαπών, προκειμένου να παρκάρουν σ΄ αυτή αυτοκίνητο της παρέας τους.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 22χρονος επιχείρησε να παρκάρει στη θέση που κρατούσαν οι αλλοδαποί. Οι δύο πλευρές άρχισαν να λογομαχούν και στον καβγά ενεπλάκη και ο 56χρονος πατέρας του νεαρού, που ειδοποιήθηκε από το γιο του για το περιστατικό.

Αποτέλεσμα ήταν οι αλλοδαποί να τραυματίσουν σοβαρά με μαχαίρι τον πατέρα και το γιο του, καταφέροντάς τους πολλαπλά τραύματα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η υγεία των δύο ανδρών είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται φρουρούμενος -με ελαφρά τραύματα- ένας εκ των αλλοδαπών που φέρεται να συμμετείχε στο επεισόδιο.