Skip to main content

Μια πνοή φρέσκου αέρα στο πρόγραμμα Ιουλίου του TV5MONDE

Ιδιαίτερα πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα του γαλλικού κινηματογραφικού καναλιού TV5MONDE τον Ιούλιο, με πλήθος ντοκιμαντέρ και προγραμμάτων.

Ιδιαίτερα πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα του γαλλικού κινηματογραφικού καναλιού TV5MONDE τον Ιούλιο, με ντοκιμαντέρ και ενδιαφέροντα αφιερώματα.
 
Τον Ιούλιο εμπλουτίστε τις βραδιές σας με ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικά προγράμματα που προτείνει το TV5MONDE, όπως το «Poulidor 1er, Une histoire francaise» του Patrick Jeudy και το «Fort Boyard» το οποίο παρουσιάζει ο Olivier Minne.

Φιγουράριζε ανάμεσα στους μεγαλύτερους ποδηλάτες του κόσμου για σχεδόν δύο δεκαετίες, χωρίς ποτέ να κερδίσει το Γύρο της Γαλλίας. Παραδόξως οι ήττες του τον έχουν καταστήσει θρύλο. Από το τέλος της καριέρας του το 1977, ο 'Poupou' εξακολουθεί να προηγείται των αντιπάλων του στην καρδιά του κοινού.

Στο Fort Boyard, μια ομάδα αποτελούμενη από έξι προσωπικότητες οδεύει προς αναζήτηση των κλειδιών που δίνουν πρόσβαση στην αίθουσα του θησαυρού του Οχυρού Boyard. Κάθε ομάδα αγωνίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παράλληλα, κάθε βδομάδα, στο Jour de brocante, η Englantine Emeye οργανώνει τους δρόμους προς ανακάλυψη των αντικειμένων που ενσωματώνουν λίγες από τις αναμνήσεις μας, την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας. Και προκειμένου να δώσει σε αυτά νέα πνοή, συναντά εκείνους που τα αγαπούν, τα διατηρούν, τα κυνηγούν και αποκαθιστούν τη δόξα τους...

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.