Skip to main content

Μια καταγγελία στη Θεσσαλονίκη και η φωτογραφία Παππά στη Θράκη

Η απόφαση του γαλλικού εφετείου για τον πρώην πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου, η ζημία στον ΟΑΣΑ και η αναίδεια κάποιων συνδικαλιστών.

Άκου τώρα… Μια πρόσφυγας από την Συρία, σε εκδήλωση για τους πρόσφυγες, αναγνώρισε τον Σκοπιανό βιαστή της, όταν της επιτέθηκε στα σύνορα με τα επεισόδια στην Ειδομένη. Αυτή είναι η μια πλευρά της είδησης. Η άλλη εκφράζει την απορία, τι δουλειά είχε ο Σκοπιανός ανάμεσα στους πρόσφυγες;

Πόσοι Σκοπιανοί, Τούρκοι και άλλοι, είτε εγκληματίες είτε πράκτορες, βρίσκονται ανάμεσα στους πρόσφυγες;

Η Γαλλία υπέρ του UCK, με πρωτοφανή απόφαση κατά των Σέρβων. Γαλλικό εφετείο απέρριψε το αίτημα έκδοσης στη Σερβία του πρώην πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι, ως εγκληματία πολέμου, ο οποίος υπήρξε διοικητής του αυτοαποκαλούμενου Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (UCK) κατά τη διάρκεια του πολέμου, την περίοδο 1998-99. To δικαστήριο διέταξε την άμεση αποφυλάκισή του.

Δώδεκα εργαζομένοι στη ΣΤΑΣΥ Α.Ε, κατηγορούνται πλέον επίσημα -με τη «βούλα» της εισαγγελίας Διαφθοράς- ότι ζημίωσαν τον ΟΑΣΑ με 1.000.000 ευρώ, καθώς για τουλάχιστον ένα έτος (2015, μόνον) αφαιρούσαν εισπράξεις από τον Οργανισμό. Είναι άραγε μεταξύ αυτών που διαδήλωναν να μη ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΑΣΑ, επειδή θα ζημιωνόταν ο ελληνικός λαός;

Είναι απίστευτη η υποκρισία και η αναίδεια κάποιων συνδικαλιστών και υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που διαδηλώνουν για να παραμείνουν οι φορείς στο δημόσιο, πάντα για το συμφέρον του λαού. Ενώ οι πάντες καταλαβαίνουμε, ότι τα "κολπάκια" τους δεν περνούν σε ιδιωτική επιχείρηση και η καλοπέραση αυτών και των οικογενειών τους σε βάρος μας, πρέπει να τελειώσει.

Άλλοι 9.103 Τούρκοι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα κατά την αστυνομική επιχείρηση κατά της FETÖ, (με ονομασία "Έμπιστοι ιμάμηδες"). Μεταξύ αυτών υπήρχαν και 19 αστυνομικοί που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του προέδρου της Tουρκίας και των μελών της οικογενείας του. Δύο από αυτούς ήσαν διευθυντές ασφαλείας της προσωπικής φρουράς του, ενώ συνελήφθησαν και άλλοι 36 αστυνομικοί που υπηρετούσαν στην φρουρά της τουρκικής Βουλής.

Θα μας τρελάνει η Μέρκελ… Δήλωσε: «Φυσικά και αντιμετωπίζουμε με σεβασμό το ότι οι Τούρκοι πολίτες αποφάσισαν με ελεύθερο και δημοκρατικό τρόπο για το Σύνταγμα τους». Άντε τώρα, να βγάλεις άκρη με τις επίσημες δηλώσεις των πολιτικών.

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη έπρεπε να προστατεύσουν τον υπουργό Ν. Παππά από δυσάρεστες συναντήσεις. Στον Εχίνο ο υπουργός φωτογραφήθηκε δίπλα δίπλα στον δημοτικό σύμβουλο Εχίνου κ. Ριντβάν Ντελιχουσείν. Ποιός είναι ο κ. Ντελιχουσείν;

Είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα: «Ένα έθνος είναι οι άπιστοι. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ! ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ! ΘΑ ΔΕΙΤΕ! Ο κύριος αυτός είναι φίλος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ, ο οποίος δεν ενοχλείται από το ισλαμικό φασισταριό, κι έβαλε τον φίλο του δίπλα στον Παππά.