Skip to main content

Μια ευχάριστη παρέα

Σε κοινή εκδήλωση βρέθηκαν οι 4 νυν δήμαρχοι του νέου δήμου Νεάπολης- Συκεών
της Χρύσας Κυριακού


Μια χαρούμενη παρέα ήταν όλοι μαζί χθες το βράδυ οι δήμαρχοι Συκεών, Νεάπολης, Πεύκων και Αγίου Παύλου, Σ. Δανιηλίδης, Ν. Λαδόπουλος, Σ. Συμεωνίδης και Ν. Βαρσάμης αντίστοιχα. Οι τέσσερις άνδρες συναντήθηκαν όλοι μαζί σε γνωστό cafe bar στην περιοχή των Πεύκων, με αφορμή γιορτή της νεολαίας ΠΑΣΟΚ του δήμου Πεύκων.

Οι τρεις “πράσινοι” και ο γαλάζιος δήμαρχος εθεάθησαν να τα λένε μεταξύ τους σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αν και αυτοί που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην περιοχή υποστηρίζουν ότι τα μαχαίρια μεταξύ τους έχουν βγει εδώ και πολύ καιρό με τους περισσότερους να δηλώνουν υποψηφιότητα για το δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Νεάπολης Συκεών.

Εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στον νέο καλλικράτειο δήμο. Ο Ν. Λαδόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του, χωρίς από ό,τι φαίνεται να περιμένει το «πράσινο» χρίσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να συμβεί πριν την έναρξη των εκδηλώσεων «Βαλκανική πλατεία 2010». Άλλωστε και ο ίδιος ο Ν. Λαδόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι δεν κάνει πίσω και θα διεκδικήσει το δήμο, καθώς δεν θέλει να προδώσει στελέχη και των άλλων δήμων, που έχουν ταχθεί στο πλευρό του, όπως ο Ν. Γκατζές, Β. Μιχαηλίδης κ.α.. Αλλά και ο έμπειρος δήμαρχος Συκεών φαίνεται πως δεν κάνει πίσω. Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του ο Σίμος Δανιηλίδης θα είναι υποψήφιος ό,τι και αν συμβεί, αν και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτός θα είναι τελικά ο «εκλεκτός» του ΠΑΣΟΚ.

Ο «γαλάζιος» Στ. Συμεωνίδης έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το νέο καλλικράτειο δήμο. Ενώ ο νυν δήμαρχος Αγίου Παύλου, Ν. Βαρσάμης, όπως λένε στελέχη της δημοτικής του παράταξης, δεν έχει αποφασίσει για το τι θα κάνει στο μέλλον, αν και έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θα συνταχθεί με τις βουλές του κόμματος.