Skip to main content

ΜΕΒΓΑΛ: Νέα συσκευασία στο Topino με σύνθημα «Awesome in a box»

Η εικαστική προσέγγιση του Topino εκφράζει τις τάσεις της μοντέρνας εποχής και δανείζεται στοιχεία από την καθημερινότητα και τη ζωή των νέων.

Με το σύνθημα Awesome in a box, η ΜΕΒΓΑΛ «ντύνει» το Topino με νέα συσκευασία σε δύο εκδοχές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η καινούργια εικαστική προσέγγιση του Topino εκφράζει τις τάσεις της μοντέρνας εποχής και δανείζεται στοιχεία από την καθημερινότητα και τη ζωή των νέων.

«Οι νέες συσκευασίες του αγαπημένου σοκολατούχου έχουν φρεσκάδα, ζωντάνια, χρώμα. Είναι απόλυτα ανατρεπτικές, παιχνιδιάρικες, πρωτότυπες, με πραγματικό χαρακτήρα, έχουν δηλαδή όλα τα στοιχεία που ανακαλύπτουμε σε αυτούς που ξεχωρίζουν»αναφέρεται χαρακτηριστικά.  

Παράλληλα το Topino σχεδίασε ένα νεανικό διαγωνισμό με τίτλο: SECRET MEET UP. Οι 100 μεγάλοι νικητές, φίλοι του Topino, θα γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους youtubers: Mikeius, Μαλιάτση, AmiYiami & Lynx, σε μια prive συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.

«Το Topino έχει τους πιο πιστούς καταναλωτές που απολαμβάνουν την απόλυτη σοκολατένια εμπειρία και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, που προσφέρει», καταλήγει η ανακοίνωση.